Je nagels lakken doe je als vrouw vaak om de zoveel tijd. Als je net dat beetje extra aan je uitstraling toe wil voegen kan je nagels lakken daarbij het verschil maken. Vrouwen lakken hun nagels vaak om hun uitstraling net iets leuker te maken of om te matchen met het jurkje of shirtje wat zij aan hebben. Nagellak is voor vrouwen de kers op de taart bij hun outfit dat zij op dat moment aan hebben, en hebben het er vaak ook voor over om bij elk verschillende jurkje wat zij aan hebben dezelfde kleur nagels te lakken zodat ze helemaal matchen met hun outfit.

 

Gellak

Gellak is vaak wat steviger dan de ‘normale’ nagellak, gel lak droogt vaak beter met een hittelamp waardoor de lak hard wordt. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk uw huishouden kunt doen zonder dat uw nagels breken of dat uw nagellak eraf gaat en het scheelt weer een wekelijkse bezoekje aan de schoonheidsspecialiste.

Vanwege corona is het nu allemaal erg lastig om uw nagels te laten doen omdat de winkels dicht zijn, maar uw nagels beginnen langzamerhand net iets te lang worden en het zit niet meer mooi, wat nu ? Gelukkig kunt u zelf uw nagels doen en een gellak aanbrengen met een gellak startersset.

 

Gellak startersset

Nu u door de corona maatregelen niet meer naar de nagelstudio kunt of naar de schoonheidsspecialiste blijft er nog maar één optie over, zelf uw nagels doen met een gellak startersset. Bij de gellak startersset zit een uv/led hardingslamp bij en gellak in verschillende kleuren met een aantal accessoires. Gellak werkt hetzelfde als ‘normale’ nagellak, u kunt het op uw nagels lakken en na het lakken kunt u uw handen in de uv/led hardingslamp doen en zo drogen uw nagels goed en stevig op.

Nagels lakken met gellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven