Heb je sieraden of horloges van waarde liggen die je eigenlijk wel zou willen verkopen? Maar weet je niet via welke weg of manier je dit snel en goed kunt realiseren?

Wij hebben een en ander voor je op een rijtje gezet.

Snel je horloge verkopen doe je zo

Natuurlijk zijn er de bekende plekken waar je van alles aan kunt bieden, zo ook je horloge verkopen op deze plekken is ideaal. De bekendste is momenteel nog steeds marktplaats. Speurders is ermee gestopt. Een plek die echt in opkomst is, is Facebook Marketplace. Een marktplaats op het social media platform Facebook.

Maar het nadeel daarvan is dat je wellicht te goedkoop verkoopt. We nemen een horloge als voorbeeld om te verkopen. Er zijn uiteraard tal van horloges in omloop. Horloges vanaf een paar euro tot horloges van een paar duizend tot duizenden euro’s.

Ik zou een horloge van rond de twintig a dertig euro op marktplaats aanbieden. Als het horloge echter aanzienlijk meer waard is omdat het bijvoorbeeld van goud is wordt het een ander verhaal. Als je een horloge van dertig euro op marktplaats verkoopt en je blijkt er achteraf tien procent meer voor te hebben kunnen krijgen, dan hebben we het over drie euro. Dan is de schade te overzien zeg maar.
Maar als het gaat om een goed horloge dat bestaat uit goud materiaal, dan kan de reëel waarde maar zo oplopen tot duizenden euro’s. Heb je het dan voor tien procent te weinig verkocht, dan praten we toch al snel over enkele honderden euro’s. En dat is natuurlijk jammer geld.

Horloge laten Taxeren

Daarom is een betere manier om zo’n horloge te verkopen om eens langs te gaan bij goudinkoop Utrecht. Hier kun je het horloge laten taxeren en krijg je een reële waarde/prijs te horen.
Uiteraard is langsgaan op dit moment niet mogelijk vanwege de corona pandemie. Wat wel kan is op de website van Goud inkoop Utrecht de gegevens van je horloge invullen zoals het merk, het model, het materiaal waar hij van gemaakt is en het referentie nummer. Op deze manier krijg je van afstand al een gratis waardebepaling thuis gestuurd. Je kunt er dan eens rustig over nadenken wat je wilt voor je een besluit neemt.

Waardebepaling in de winkel

Zodra de winkel weer open kan, kun je er langs gaan voor horloge verkopen. Er vindt dan direct een taxatie plaats, je krijgt een waardebepaling te horen en als je een akkoord bereikt kun je je horloge verkopen en krijg je ook gelijk uitbetaald. Sneller kan niet lijkt me.

Mocht je horloge nu bijvoorbeeld defect zijn, dat is geen ramp. Ze kopen ook horloges in die het op dat moment niet doen. Goudinkooputrecht werkt altijd met de actuele goudprijs zodat een eerlijke waardebepaling gegarandeerd is. Veel succes met het verkopen van jouw horloge!

 

Hoe kun je snel je horloge verkopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven