Animal prints zijn helemaal hot deze dagen. Je vind ze terug in het mode beeld in allerlei kleuren. De meest kleurrijke combinaties van fluor geel met zwart, tot nostalgische natuurtinten. Superleuk om je als mama en dochter in dezelfde outfit en dus ook print te wagen. Deze print is ontstaan vanuit de jungle en jungle items zie je dan ook overal terug op het moment. Zowel in de kleding als in het interieur. Kijk uit naar groene prints met bladeren en bloemen en je kunt het terug herleiden naar de Jungle trend.

Hoe combineer je bijvoorbeeld moeder dochter outfits? Jouw kleine meid vind het natuurlijk fantastisch om er (bijna) hetzelfde uit te zien als haar moeder, want zolang ze nog klein zijn vinden ze jou de grootste held, de mooiste van allemaal. Wil je samen bijvoorbeeld een animal print dragen, maar vind je dit voor jouw kleintje iets te heftig? Of Juist voor jezelf? Combineer het dan met iets neutraals, bijvoorbeeld een spijkerbroek voor jou en spijkerrokje voor je dochter.

Mode trends vanuit de Jungle in het interieur

Ook in het interieur vind je de animal prints en jungle mode terug. Zo zijn er natuurlijk een heleboel interieur accessoires te vinden met bladeren prints in mooie tinten als groen en bruinen. En bovendien is groen hartstikke hip om je hele muur mee te doen. Dit zie je terug in het volwassenen interieur, dus bijvoorbeeld in je eigen slaapkamer en of woonkamer. Maar ook in de kinderkamers en babykamers is deze trend terug te vinden. Waar jij het in je woonkamer houdt op wat vervaagde bloemen of planten prints in je kussens op de bank en wat groen op de muur. Kun je in het interieur van de kinderen natuurlijk veel verder gaan.

Hoe verwerk je jungle items in de kinderkamer? Bijvoorbeeld met een leuke jungle lamp voor aan het plafond. Naast dat je de prints terugziet in de kinderkamer of bijvoorbeeld een specifieke kleur, kun je in een kamertje voor kinderen ook werken met de beestjes zelf. Knuffels als apen en tijgers, hang eens leuk wat slingeraapjes op.

Wil je de hele trend doorzetten in het hele huis, dan werk je goed met kleuren. Wedden dat jouw kind het supertof vind om in zijn of haar slaapkamer dezelfde kleur groen op de muren te hebben als in de woonkamer of slaapkamer van papa of mama of zelfs grote broer of zus? Wil je nog meer tips voor het interieur van kinderen? Kijk dan eens bij deze shop.

Dierenprints en jungle items voor moeder en kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven