De meeste vrouwen vinden het zeer belangrijk om er verzorgd bij te lopen. Om er verzorgd bij te lopen, kun je ervoor kiezen om make-up te dragen. Er zijn verschillende soorten make-up die leuk zijn om te dragen. Een soort make-up waar erg veel vrouwen dol op zijn, is blush. Ondanks dat veel vrouwen er dol op zijn, vinden velen het alsnog lastig om het aan te brengen. In dit artikel leggen we uit hoe je de blush het best aan kunt brengen. 

 

Kies een blush die je mooi vindt

Bij een blush is het minder dat er een bepaalde kleur veel beter staat dan de ander. Het gaat er hierbij voornamelijk om dat je een soort kiest die je echt mooi vindt. Erg populaire kleuren zijn roze en rood. Probeer bij het kiezen van de blush na te denken over hoe deze bij jou zou kunnen staan. De belangrijkste regel bij blush is dat het moet lijken alsof je daadwerkelijk bloost. Mocht je geen idee hebben welke kleur blush jou het beste staat, dan kun je er ook voor kiezen om meerdere soorten uit te proberen. Bij blush kun je ervoor kiezen voor poeder of crème. Als je een wat vettige huid hebt, dan kun je het beste kiezen voor een poederblush. Dit omdat een crème blush zelf al erg nuttig kan zijn. 

 

Hoe breng je de blush aan?

Poeder blush aanbrengen kun je het beste doen met een blushkwast. Het is kwast die circa twee slagen kleiner is dan een poederkwast. Als je in plaats van een poeder blush voor een crème blush gaat, dan dien je dit met de vingers aan te brengen. Let er hierbij goed op dat je niet te veel aanbrengt. Bij blush gaat het er namelijk om dat het een subtiele look creëert en niet dat je gehele wang onder zit. 

 

Hoe kan je het beste blush aanbrengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven