Heb je ook liever niet dat je je IPad bijvoorbeeld of een andere dure tablet steeds aan je kinderen moet geven zodat zij er filmpjes op kunnen kijken en spelletjes op kunnen spelen? Je bent dan natuurlijk bang dat jouw kind zo’n tablet stuk maakt. Als je hier een oplossing voor zoekt blijf dan gerust verder lezen, want dan is de Kurio speelgoed tablet echt iets voor jou! Deze tablet is namelijk speciaal ontworpen voor kinderen. Zo kun je gewoon uw eigen tablet voor jezelf houden en hoef je je ook geen zorgen te maken of je kinderen worden blootgesteld aan de gevaren van het internet en social media. Interessant? Lees dan vooral verder.

Een speelgoed tablet dat wél echt is!

Bij de woorden ‘speelgoed tablet’ verwacht je misschien iets dat op een tablet lijkt maar dat niet is. De kurio tablet is dat echter niet. Deze is net zo echt als een iPad of Samsung tablet. En er zit net zo goed technologie in verwerkt dat ervoor zorgt dat de speelgoed tablet voor flink wat entertainment kan zorgen. Anders dan bij een gewone tablet, wordt de tablet geleverd met een berg aan gratis apps waarmee jouw kids urenlang speelplezier hebben. Ook educatieve apps zijn inbegrepen. Zo kunt jouw kind op een leuke manier leren met de speelgoed tablet van Kurio.

Veilig en beschermt het internet op voor jouw kids!

Met de speelgoed tablet van Kurio, hoef je als ouders zich geen zorgen meer te maken of je dochter of zoon iets ziet dat schadelijk kan zijn voor hem of haar. Door de bescherming die op het internet zit, is dit te voorkomen. Kurio runt dagelijks een filter zodat jouw kind geen ongewenste dingen ziet. Ook wel fijn dat je niet constant hoeft te controleren wat je kindje doet wanneer ze op een tablet zitten.

De speelgoed tablet is zelfs knoeiproof en de meeste modellen zijn valproof door de beschermrand. Met alle accessoires die je los kunt aanschaffen kan je de speelgoed tablet van Kurio nog meer aanpassen naar de wensen van de kinderen.

De Kurio Tablet: het ideale speelgoed tablet voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven