We zitten allemaal wel eens in dezelfde situatie: we hebben een leuk paar schoenen gezien maar het is het einde van de maand. We zouden dringend een nieuwe stofzuiger moeten kopen maar er komt plots een andere onverwachte kost tussen. De stofzuiger en het leuke paar schoenen moeten dus even wachten. Of toch niet? Wacht gewoon tot Black Friday en laat je dan helemaal gaan! 

Hoge kortingen 

Black Friday is een dag die zich voordoet op de laatste vrijdag van november. Deze dag is overgewaaid van de Verenigde Staten van Amerika en is een dag waarop je volop aan hoge kortingen kan shoppen. Heel veel (web)winkels doen eraan mee waardoor je dus echt wel gekke koopjes kan doen. Kortingen tot -70% zijn niet uitgesloten. Wanneer je dus aankopen moet doen die nog even kunnen wachten, wacht je best tot Black Friday

 

Soms wel een hele week 

Alsof één dag aan gekke kortingen kopen nog niet genoeg is, zijn er sommige winkels die niet alleen een Black Friday doen, maar ook een Black Week. Dat wil dus zeggen: een hele week shoppen aan de gekste kortingen. Je moet er wel op letten dat de kortingen ook effectief zijn en dat sommige winkels niet valsspelen. Het gebeurt al eens dat winkels kort voor deze periode hun prijzen optrekken, om ze tijdens de Black Week naar beneden te trekken en zo dus ‘kortingen’ geven. Dit is echter uitzonderlijk en meestal zijn de (web)winkels hier wel eerlijk in. 

Begin van het Kerstseizoen 

Eind november kunnen we stilaan al gaan uitkijken naar de kerstperiode. En dat is ook waar in Amerika Black Friday voor staat. Die vrijdag start daar ook het begin van het inkoopseizoen voor de Kerstperiode. De meeste werknemers hebben dan een vrije dag om volop te kunnen starten met de koopjes voor onder de kerstboom. Bij ons is het niet gelinkt aan Kerstmis of is het geen start van de koopjes voor het Kerstseizoen maar gewoon een leuke dag om te gaan shoppen! 

 

Doe de gekste koopjes tijdens Black Friday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven