catering bediening

Het was een prachtige avond vol met mode en glamour. Het mode feest werd gehouden in een prachtig gebouw met hoge plafonds en grote ramen die uitkeken over de stad. De gasten kwamen binnen in elegante kleding en werden ontvangen met een glas champagne.

Terwijl ze rondliepen en genoten van de prachtige mode tentoonstelling, werden ze verwend met heerlijk eten en drinken door de catering afdeling. Er was een grote verscheidenheid aan hapjes, van kleine gebakjes tot gevulde paddestoelen. Voor de dorstige gasten was er een uitgebreide selectie van dranken, van cocktails tot aan koffie en thee.

De catering afdeling had alles tot in de puntjes verzorgd, zodat de gasten zich helemaal konden ontspannen en genieten van het mode feest. Er was zelfs een kleine bar waar gasten hun eigen cocktails konden laten maken door de professionele bartenders.

luxe catering

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de mode show. De modellen liepen over het lange catwalk en showden de nieuwste collecties van topontwerpers. Het publiek was onder de indruk van de prachtige kleding en accessoires.

Na afloop van de show konden de gasten genieten van een heerlijk buffet met allerlei lekkere gerechten. Er was van alles te kiezen, van salades tot aan vers gebakken vis en vlees. Er was zelfs een dessert bar waar gasten hun eigen desserts konden samenstellen.

Het mode feest was een groot succes dankzij de uitstekende JB’s Catering in Lelystad. Alles was perfect geregeld, van het eten en drinken tot aan de service. De gasten gingen naar huis met een glimlach op hun gezicht en vol lof over de catering. Het was een avond om nooit te vergeten.

Modeshow met catering organiseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven